van de Fliert Techniek

Een dynamisch installatiebedrijf voor elk project

Goed geregeld

Op het gebied van gebouwinstallaties wilt u dat het gewoon goed is geregeld. Of het nu gaat om airconditioning, beveiligings- of brandmeldinstallaties of een systeem voor keuken of koeling: u wilt er zo weinig mogelijk ‘gedoe’ mee. Tegelijkertijd zijn installaties essentieel voor een comfortabel klimaat of om uw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. van de Fliert Techniek begrijpt dit als geen ander.

van de Fliert Techniek heeft zijn wortels in de retail. We werken onder andere voor PLUS, KFC, Lidl, Albert Heijn en Hudson’s Bay. Deze en vele andere retailers vertrouwen op ons voor installatiewerkzaamheden. Dit loopt uiteen van een relatief kleine aanpassing in de waterinstallatie tot installaties van enkele duizenden meters lengte. En alles daar tussenin. Verder zijn we onder andere actief in utiliteitsprojecten, kantoren en scholen.

Onze klanten

content3.jpg

Retailtechniek

van de Fliert heeft zich bewust gespecialiseerd in installatietechniek en bouw voor de retail. We zorgen voor een prettig werk- en winkelklimaat voor zowel grote, landelijke supermarktketens als fastfoodrestaurants en warenhuizen. Wederzijds vertrouwen en de geen gezeur-garantie zorgen ervoor dat veel klanten keer op keer kiezen voor onze installatiediensten. 

Bij van de Fliert kunt u rekenen op langdurige ondersteuning. Hierbij zien we geen detail over het hoofd en denken we bijvoorbeeld ook mee over inbraakpreventie en brandveiligheid. U kunt rekenen op een helder en realistisch advies, inclusief tijdsplanning en gespecificeerd kostenoverzicht. Vanzelfsprekend is van de Fliert Techniek erkend InstallQ-installateur en lid van Techniek Nederland.

Utiliteitsbouw

De complexiteit van gebouwen neemt toe. Dit zorgt ervoor dat utiliteitsbouw en installatietechniek steeds meer met elkaar te maken krijgen. van de Fliert richt zich op kwalitatieve utiliteitsbouw, waarin we alle installaties voor onze rekening kunnen nemen. Denk hierbij aan elektrotechnische, koeling-, beveiliging- en sprinklerinstallaties en nog veel meer. Kernwoorden zijn pragmatisme, kostenbewaking en oog voor detail. Voor utiliteitsbouw werken we vaak samen met Bouwbedrijf van de Fliert.

Meer informatie over bouw

Technisch advies

Onze ervaring in de retail (maar ook daarbuiten) zorgt ervoor dat we u altijd passend technisch advies kunnen geven. Van lastig bereikbare locaties tot moderne installaties in oude gebouwen: wij draaien er onze hand niet voor om. 

Beheer & service

De aanleg van installaties is één, maar goed beheer en onderhoud zijn minstens zo belangrijk. We gaan graag een langdurige relatie aan met u als opdrachtgever. Op die manier kunnen we onze kwaliteit blijvend garanderen. 

Duurzaamheid & innovatie

Bij ons geen loze kreten, maar onderdeel van ons dagelijks werk: innoveren en streven naar een duurzaam mogelijke installatie. Een voorbeeld? Door slim gebruik te maken van koeling hebben we voor veel projecten geen ketel meer nodig. 

Vragen? Laat het ons weten!

Bel met 0342 – 492 692 of vul het contactformulier in.

Contact

b2.jpg