Bouwbedrijf van de Fliert

Een veelzijdig bouwbedrijf

Bewuste specialisatie in retail

Bouwbedrijf van de Fliert gaat verder waar andere partijen stoppen. We nemen de regie in het bouwproces. Hierdoor kunnen we volgens strakke deadlines en met minimale transportbewegingen bouwen. Geen logistieke uitdaging is ons te gek. Tel daar onze eigen methodiek en korte bouwperiodes bij op, en u begrijpt dat veel bedrijven ons weten te vinden.

Met sterke wortels in de retail weten we wat speelt in deze uitdagende sector. We zijn uw partner in zowel ruwbouw als winkelinrichting. Modulair  - maar flexibel - bouwen en een constant streven naar langdurige samenwerking met u als opdrachtgever staan centraal in alles wat we doen. Waarbij we niet alleen oog hebben voor de grote lijnen, maar juist ook voor de details. Want die maken het verschil.

Vragen? laat het ons weten

contact

content2.png

Winkelbouw

van de Fliert heeft zich bewust gespecialiseerd in bouwdiensten voor de retail. Al ruim 30 jaar werken we voor uiteenlopende retailorganisaties. Supermarkt(keten), modewinkel, (fastfood)restaurant en alles daar tussenin: we zijn uw partner in uiteenlopende bouw- en installatie-uitdagingen. 

U kunt bij van de Fliert terecht voor alle disciplines. Wij ontzorgen u volledig op het vlak van advies, werkvoorbereiding, uitvoering, projectmanagement en nazorg. Voor de oplevering van uw winkel wordt niets aan het toeval overgelaten. Onze gedreven vakmensen zetten de puntjes op de i en helpen u tot de laatste momenten voor de (her)opening. Hierbij hanteren we onze geen-gezeur-garantie. 

Utiliteitsbouw

Van bedrijfspanden en winkels tot openbare gebouwen; van de Fliert heeft alle kennis en kunde van de utiliteitsbouw. Hierbij treden we vaak op als onderaannemer of op een andere plek in de bouwketen. De zelfstandigheid en verantwoordelijkheid van onze medewerkers zorgen ervoor dat ze op verschillende niveaus inzetbaar zijn. Ook op dat vlak zijn wij dus flexibel. Voor utiliteitsbouw werken we vaak samen met Van de Fliert Techniek.

Meer informatie over techniek

Projectontwikkeling

Van markt- en haalbaarheidsonderzoek, bouwtekening en bouwplan tot aan begeleiding op de bouwplaats. van de Fliert heeft ruime ervaring met projectontwikkeling. We onderscheiden ons in heldere communicatie en het minimaliseren van transportbewegingen. Dit scheelt niet alleen tijd, maar zorgt ook voor een ‘groener’ project. Kijk voor meer informatie over projectontwikkeling op www.brightrealestate.nl.

Bezoek website Bright Real Estate 

VarexHuis

Altijd al zelf uw droomhuis willen bouwen? Dat kan met het modulaire bouwconcept VarexHuis. Kavelbezitters kunnen hiermee tegen concurrerende kosten en in een korte bouwtijd een vrijstaande woning realiseren. Flexibiliteit staat hierin centraal. U bepaalt zelf de indeling en het gebruik en wij zorgen voor de rest. Denk hierbij aan vergunningen, bouw en oplevering. 

Meer informatie over Varexhuis

Vragen? Laat het ons weten!

Bel met 0342 – 492 692 of vul 
het contactformulier in.

Contact

bg3.jpg